קעריות עלי סיגר עם כבדי עוף בטריאקי
מאת: אופים ונהנים עם השף מיכה כלפה
אפשר גם לאפות את הקעריות בתוך תבנית של מאפינס.
אופן ההכנה:
1. מחממים שמן עמוק בסיר לא רחב מידי
2 מניחים את העלה בשמן ועליו את המצקת כדי ליצור גומה ואת הצורה.
3. כשהעלה זהוב יפה, מוצאים ומניחים על נייר סופג.
כבד עוף עם פטריות ברוטב טריאקי
מצרכים:
1קילו כבדי עוף עדיף טרי
2 חבילות פטריות
6 שיני שום קצוצות
2 בצלים גדולים חתוכים גס
2 גמבה אדומה חתוכה גס
6 כפות רוטב טריאקי
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה :
1. מטעמי כשרות צולים קודם את הכבדים.
2. במחבת גדולה מטגנים את הבצל עד להזהבה.
3. מספים את הגמבה והשום ואחרי טיגון של 3 דקות מוספים את הכבד והפטריות
4. מוספים את הרוטב ומצמצמים על הגז עוד 5 דקות.
5 הכבד מוכן להגשה.
הרכבת המנה:
מניחים את קערת העלה על צלחת ומוזגים לתוך קערת העלה מעט מהכבד ומגישים