רצועות עוף וירקות במחבת / ווק

מאת: אופים ונהנים עם השף מיכה כלפה
300 גרם רצועות חזה עוף/ שאריות עוף/פרגיות
1 גמבה אדומה
מעט נבטים
1 גמבה כתומה או צהובה
1פלפל חריף קצוץ
1 בצל חתוך לרצועות
בצל ירוק קצוץ גס
1 גזר קצוץ דק
1 גיבעול סלרי קצוץ דק
4 שיני שום פרוסות
רבע כפית כורכום
כפית פפריקה מעושנת
חצי כפית אבקת קארי
כף רוטב סויה
6 כפות שמן אני עושה עם זית
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל עד שיזהיב קלות. מוסיפים השום וממשיכים לטגן. מוסיפים פפריקה וכורכום והקארי לשמן (לפתיחת טעמים).
2. מכנסים את הירקות כל זה תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהירקות יתרככו מעט.
3. מוסיפים את חזה העוף ושאר התבלינים, ושוב מערבבים מדי פעם עד שהבשר מוכן.
4. מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים שוב. כ 3 דקות וזה מוכן
ותודה לחברת הקבוצה Galit Av על התמונות של המנה
10462692_10205731721520035_2166084229771766886_n