ספיישל שבועות: קרפ צרפתי אמיתי

הפעם בספיישל שבועות, השף מיכה כלפה מפנק אתכם במתכון טעים טעים של קרפ צרפתי אמיתי, כזה שהילדים לא יוכלו להפסיק לאכול

מצרכים :

2 ביצים
1 כוס חלב
1 כוס קמח רגיל
1 כפות שמן קנולה
1 כף סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כפות מים

דרך ההכנה:

1. מערבבים בקערה את כל החומרים עד שלא יהיו גושים בתערובת , ותתקבל תערובת דלילה וחלקה.
2. מחממים מחבת טפלון דקה שנועדה לקרפ. אבל אפשר בכל מחבת ישרה אחרת .
3. עם נייר סופג ומעט שמן משמנים את המחבת.
4. עם מצקת מעברים מעט מהבלילה למרכז המחבת ובמהירות מזיזים את המחבת מצד לצד כך שהבלילה תכסה את כל המחבת.
( למי שיש את המקל בצורת T יכול לעשות איתו פיזור אחיד וטוב יותר של הבלילה)
5. שהקרפ נהייה חום בצד אחד הופכים אותו ומקפלים את הקרפ לשניים ומורחים שוקולד ומקפלים שוב.
6. יש לכם קרפ צרפתי אמיתי


לעוד מתכונים של מיכה כלפה –לחצו כאן