מתכון מנצח לסלט בורגל ורימונים

מתכון לסלט בורגול ורימונים טרי ובריא עם עשבי תיבול, רימונים ופקאן שמעשירים אותו במגוון טעמים- סלט חגיגי ורענן מומלץ לכל אירוח

מצרכים (4 מנות):
כוס בורגול גס/עבה
כוס וחצי גרעיני רימון
כוס עלי נענע קצוצים (לא חובה)
חצי כוס אגוזי פקאן מסוכרים שבורים
3-4 כפות שמן זית
6-8 כפות מיץ לימון טרי

אופן הכנה:
– משרים את הבורגול במים כשעה ומסננים (אין צורך לבשל במים)
– מרכיבים סלט בורגול: מערבבים את כל החומרים בקערה ומתקנים תיבול במידת הצורך.

* מומלץ לתבל לפחות חצי שעה לפני ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו.
* במקום רימונים אפשר לשים בסלט כ-2/3 כוס חמוציות מיובשות

המתכון נלקח מהאתר "מתכונים ב-10 דקות". לצפייה במתכון ומתכונים נוספים, לחצו כאן
לדף הפייסבוק של "מתכונים ב-10 דקות" לחצו כאן