גרגירי חומוס פיקנטיים

חומוס הוא אחת הקטניות שכדאי לכם לאכול, למה? הוא עשיר בחלבונים, ברזל וסיבים תזונתיים, ותתפלאו הוא גם לא משמין. מיכה כלפה פינק אתכם במתכון לגרגירי חומוס פיקנטיים שלא תרצו להפסיק לאכול.

מצרכים:
3 כוסות גרגירי חומוס שהושרו לילה שלם
1 בצל קצוץ דק
7 שיני שום, חצויות לאורכן
1/2 כפית כורכום
כוס מים
1/2 כפית פלפל שאטה גרוס
1 כפית כמון
1/2 כפית מלח גס
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
1 כף מרק עוף

אופן ההכנה:
1 מבשלים את החומוס בערך שעה עד שעה וחצי לריכוך, ומסננים מהמים.
2. מתגנים בשמן זית את הבצל והשום ומוסיפים את הכורכום בסוף ומערבבים.
3.מוספים את גרגרי החומוס, ושאר החומרים ומבשלים עם סיר מכוסה על אש נמוכה למשך שעה, לערבב את החומוס בכל כמה דקות.
4 החומוס מוכן אפשר להגיש עם לימון

למתכונים נוספים היכנסו – אופים ונהנים עם השף כלפה מיכה