איתי לוי מפנק אותנו במתכון למרק תימני פשוט וטעים!

מרק אידם (תימני ) פשוט וטעים !!

שמים בסיר מים על האש
מוסיפים לתוכו בצל קצוץ שלם וצרור כוסברה טרייה ושן שום קצוצה
נותנים לזה להתבשל במשך 15 דקות ואחר כך מוסיפים 2 קופסאות של טונה איכותית לבפנים וכמובן להוריד טיפה מהשמן של הטונה ולהכניס לבפנים לתת לזה להתבשל 15 דקות על אש נמוכה ואחר כך להוסיף 2 כפות של חואיג׳ מרק נותנים לזה להתבשל עד ליצירת אמולסיה ואחר כך לקחת כף של קמח לתוך רבע כוס מים פושרים ולהתחיל לערבב עם מזלג עד שרואים שהקמח והמים מעורבבים היטב ..
תוך כדי בישול להתחיל לשפוך לתוך המרק את הכוס עם הקמח תהליך זה נקרא הסמכה מערבבים עד שרואים שהמרק נהיה סמיך מכסים לעוד 10 דקות ומורידים מהגז..
מחממים סלוף (פיתה תימנית )
ומגישים (;
טעים בטירוף!
שתפו אותנו איך יצא לכם.