מנת הקוסקוס של מסעדת יקוטה

חמי בן אריה ממליץ על הקוסקוס של מסעדת יקוטה בתור המנה של הדרום. חמי אוהב את צורת ההגשה של המנות במסעדה. לדעתו צורת ההגשה גורמת לחיבור בין יושבי השולחן, והטריות של המנה היא ללא תחרות. חמי מספר שטעם הקוסקוס במסעדה הוא טעם שנורא מזכיר לו את הבית ולכן הוא בוחר במנה הזאת למנה של הדרום .

אוהבים לבשל? עם מטבח מרשת האומן מטבחים לא תרצו להפסיק לבשל.
למעבר לאתר הקליקו כאן 


כדי להצביע למנה של הדרום הקליקו כאן