הריזוטו של מסעדת ויוינו

אבי הנגבי ממליץ על הריזוטו של מסעדת ויוינו כמנה של הדרום. אבי מספר שהריזטו של מסעדת ויוינו הוא חמאתי ונמס בפה ועשוי בצורה מושלמת. הריזוטו מלווה ברוטב שמנת, יין לבן ופטריות, מה שמעניק לו מתיקות קלה שמשלימה את המנה בצורה הטובה ביותר. אבי מספר כי אכל בכמעט כל המסעדות בדרום ובעיניו שום דבר לא משתווה לריזוטו הקטיפתי של מסעדת ויוינו , ולכן זוהי המנה של הדרום מבחינתו.

אוהבים לבשל? עם מטבח מרשת האומן מטבחים לא תרצו להפסיק לבשל.
למעבר לאתר הקליקו כאן 

 

כדי להצביע למנה של הדרום הקליקו כאן