דניאל בוזגלו ממליץ על כבד האווז של מסעדת כרמים כמנה של הדרום. המנה מכילה כבד אווז טרי ורך כמו חמאה למריחה על צנימים חמים בתוספת ריבת בצל שמוסיפה מתיקות מעודנת למנה. הפטה עשוי במידת עשייה מדיום רייר שזוהי רמת העשייה המועדפת על דניאל, ומעל המנה מפוזרים עלי פטרוליה שמוסיפים רעננות למנה. כל המרכיבים האלו הופכים את המנה הזאת למושלמת בעייני דניאל ולכן היא המנה המומלצת שלו.
אוהבים לבשל? עם מטבח מרשת האומן מטבחים לא תרצו להפסיק לבשל.
למעבר לאתר הקליקו כאן
כדי להצביע למנה של הדרום הקליקו כאן