עידו שוקרון ממליץ על הסושי של מסעדת ג'אפניקה בבאר שבע. עידו ובת זוגתו חובבי סושי מושבעים אבל, מבחינת עידו אין סושי טעים יותר מהסושי של מסעדת ג'אפניקה בבאר שבע. הסושי האהובה עליו הוא סושי אינסטייד אאוט עם סלמון טרי אבוקדו וגזר, עידו טוען כי לטריות של דג הסלמון של מסעדת ג'אפניקה אין מתחרים ובשבילו זה הדבר החשוב ביותר. השילוב של דג הסלמון ביחד עם אבוקדו וגזר הוא השילוב המנצח בשביל עידו כי לפשטות אין תחרות, לכן עידו ממליץ על המנה הזאת למנה של הדרום.
אוהבים לבשל? עם מטבח מרשת האומן מטבחים לא תרצו להפסיק לבשל.
למעבר לאתר הקליקו כאן
כדי להצביע למנה של הדרום הקליקו כאן