הטונה טרטר של מסעדת ג'ויה

דוראל בלילטי ממליצה על מנת הטונה טרטר של מסעדת ג'ויה באשקלון. מבחינתה זוהי המנה המנצחת שלהם , והיא מגיעה בשילוב עם רוטב איולי יפני וברגע שמתחילים לאכול אותה אי אפשר להפסיק! זאת מנה אסתטית עם טעמים מדוייקים שנעימים בחיך בכל ביס. דוראל מאוד אוהבת לאכול סושי ודגים נאים ומבחינתה אין יותר טעים טרטר של טונה אדומה.

אוהבים לבשל? עם מטבח מרשת האומן מטבחים לא תרצו להפסיק לבשל.
למעבר לאתר הקליקו כאן 


כדי להצביע למנה של הדרום הקליקו כאן