הסטייק של מסעדת שופרא

אמיל סהר ממליץ על הסטייק של מסעדת שופרא, כי מבחינתו על איכות לא מתפשרים. אמיל אוהב את מידת העשייה של הסטייק שלו מדיום רייר בתיבול פיקנטי בתוספת סלטי הבית. הסטייק נהייה רך ופשוט נופל מהעצם שמבחינת אמיל זה הדבר החשוב ביותר. אמיל אוהב לשתות יין אדום ביחד עם הסטייק שלו כי מבחינתו זהו שילוב מנצח.

אוהבים לבשל? עם מטבח מרשת האומן מטבחים לא תרצו להפסיק לבשל.
למעבר לאתר הקליקו כאן 

 

כדי להצביע למנה של הדרום הקליקו כאן