מתכון לסופלה שקולד

מתכון לסופלה שקולד

צריכים:
400 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר
5 ביצים
3/4 כוס של קמח תופח.
ועוד כמה קוביות שן שוקולד שחור או לבן כדי להכניס לתוך הסופלה

ועכשיו להכנה:
ממסים את החמאה הסוכר והשוקולד על בן מארי ( סיר מים רותחים ועליו קערה עם השוקולד) ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
מוספים את הביצים אחת אחת ומבלעים אותם טוב בתוך התערובת.
מוסיפים את הקמח לקבלת תערובת אחידה לגמרי.
לוקחים כוסות לסופלה ומוזגים לתוכן את הבלילה בערך שני שליש מהגובה.
מכנסים לכל סופלה 2 קוביות שוקולד או קוביות שוקולד לבן
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות. זמן האפייה הוא כ-12 דק' (לפעמים קצת יותר או קצת פחות).
הסופלה מוכן כשהצדדים אפויים. באמצע יש שוקולד חם ונמס בפה ולמעלה ציפוי קריספי מעולה

 

מתכון באדיבות: קבוצת הפייסבוק אופים ונהנים עם השף כלפה מיכה