מתכון לקלחי תירס בתנור ברוטב צ'ילי ודבש

מצרכים:
6 חצאי קלחי תירס מבושלים
2 כפיות דבש
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות שמן
* תבלין צ'ילי חריף (לא חובה).

אופן הכנה:
– מחממים תנור מראש ל200 מעלות.
– מערבבים בקערית דבש, צ'ילי מתוק ושמן. מתבלים את קלחי התירס היטב.
– מניחים על נייר אפייה ומכניסים לתנור למשך כ-15 דקות.
* מפזרים מעל קמצוץ תבלין צ'ילי חריף (לא חובה) ומגישים.

הצעה לתיבול נוסף: 2 כפיות דבש, 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות שמן, שן שום כתושה.

המתכון לקוח מתוך האתר 'מתכונים ב-10 דקות'. לצפייה במתכון ובמתכונים נוספים לחצו כאן
לכניסה לעמוד הפייסבוק של 'מתכונים ב-10 דקות' לחצו כאן