במיוחד לחובבי הסושי: סושי בהכנה ביתית!

אם אתם אוהבים סושי, הגעתם למקום הנכון! תמיד כיף לארח את החברים מפעם לפעם, להיפגש כולם לערב של השלמת פערים, צחוקים וכיף. אז למה לא להפוך את זה למעניין וחווייתי יותר? ארגנו לחברים ערב סושי מהסרטים! כך גם תזכו לעשות פעילות מיוחדת יחד, לשבור את שגרת הפיצוחים והבירה, להכין יחד את הארוחה וליהנות מערב של הרבה כיף.

קודם כל, יש מספר דברים שאתם חייבים שיהיו לכם בבית (ניתן להשיג בכל סופר):

מחצלות: את הסושי מגלגלים בעזרת מחצלות מרובעות מיוחדות.
אורז סושי: מיוחד להכנת הסושי, עקבו אחר ההוראות על האריזה כדי להכינו בצורה נכונה.
חומץ אורז: משמש לתיבול האורז (ביחד עם סוכר ומלח).
אצות
ירקות ודגים בהתאם להעדפתכם האישית

אז עכשיו אחרי שהצטיידתם בכל הטוב הזה, אפשר להתחיל! סדרו לכם שולחן עבודה כמו שצריך. בשביל הכנת רול inside out עליכם לעטוף את המחצלות בניילון נצמד. סדרו את המחצלות, האצות, האורז והירקות במרכז השולחן והכי שתי קערות מים. כדי לעבוד עם האורז בצורה המיטבית דאגו להרטיב את ידיכם כל הזמן. אחרי שהשולחן ערוך ומסודר זה הזמן לקרוא לחברים ולהתחיל להכין.

במידה ואתם מעוניינים להכין רול רגיל השתמשו בכל האצה, במידה ואתם מכינים אינסייד אאוט, חתכו את האצה לחצי. על צידה המחוספס של האצה שימו את האורז, וצרו שכבה דקה על כל המשטח. לאחר מכן, מקמו את הירקות/דגים שתרצו בשורה אחת צמודה, לאורך האצה בצד שקרוב אליכם. אך לא לגמרי בשוליים, השאירו מקום לגלגול על גבי התוספות. מוכנים? יאללה לגלגל! וודאו שלאחר פעולת הגלגול הרול מהודק היטב שלא יפתח וכל שנותר לעשות הוא לחתוך את הרול לחתיכות (מומלץ בעזרת סכין סושי מיוחדת).

אינסייד אאוט: לאחר שמקמתם את האורז על האצה, עליכם להפוך אותה כדי שהאורז יהיה כלפי מטה ובחוץ. מקמו את הירקות על האצה כפי שהוסבר למעלה, וגלגלו.
סושי בטמפורה: למשקיעים מבינכם, אתם יכולים גם לטגן את הסושי! זה יוצא מעולה. קנו בסופר אבקת טמפורה ופירורי פנקו. את הטמפורה תמהלו במים כדי שייצא נוזלי לפי ההוראות ומקמו בקערה מתאימה לגודלו של הרול. גם את הפנקו מקמו בקערה, ובינתיים הכינו מחבת עם שמן עמוק חם. את הרולים שברצונכם לטגן שימו בטמפורה ולאחר מכן בפנקו כדי ליצור את הציפוי. טגנו את הרולים בשמן העמוק עד להזהבה.

לאחר שכל הרולים חתוכים ומוכנים, הכינו קעריות קטנות עם הרטבים האהובים עליכם, ובתאבון.

החוויה של הכנת הסושי היא מיוחדת ומהנה עבור כל אחד שאוהב, ועוד יותר כיף לאכול וליהנות ממשהו שאתם הכנתם במו ידיכם. תהנו!