קינוח לראש השנה: שכבות תפוחים בקצפת עם פרורים

כוסות הגשה קטנות

מצרכים (5-6 מנות אישות):
3 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
מכיל שמנת מתוקה / שמנת צמחית (250 מ"ל)
2 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
שליש כוס חלב / חלב סויה / חלב קוקוס
12 ביסקוויטים מפוררים גס (מומלץ מסוג פתי בר. אפשר להשתמש גם בעוגיות פריכות מתוקות או ביסקוויטים ללא גלוטן)

אופן הכנה:
מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת במשך דקה, מוסיפים אינסטנט פודינג וניל וחלב וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

מרכיבים את הקינוח על פי השכבות הבאות:
תפוחים (בתחתית)
קצפת
פירורי ביסקוויטים
קצפת
תפוחים
קצפת
פירורי ביסקוויטים (שכבה עליונה)

עוטפים את הכוסות בניילון נצמד ומכניסים למקרר. מומלץ להכין באותו יום שמגישים.
הערה: את הקצפת מומלץ להזליף באמצעות שקית זילוף (אפשר למלא שקית אוכל בקצפת ולגזור את הפינה).

המתכון לקוח מהאתר "מתכונים ב-10 דקות". לצפייה במתכון ולמתכונים נוספים, לחצו כאן
לעמוד הפייסבוק "מתכונים ב-10 דקות" לחצו כאן