עוגת דבש מיוחדת לראש השנה: עוגת דבש, קפה ואגוזי פקאן- שילוב מנצח בעוגה אחת

המתכון הפשוט והטעים הזה נלקח מתוך קבוצת הפייסבוק "מתכונים ב-10 דקות"

תבנית אינגליש קייק
מצרכים:
2 ביצים
3 כפות סוכר
שליש כוס שמן
שליש כוס דבש
חצי כוס מים
כוס קמח תופח (*ניתן לערבב כוס קמח לבן עם כפית אבקת אפיה)
כפית אבקת נס קפה
רבע כפית תבלין הל
50 גרם אגוזי פקאן טחונים (כחצי כוס)

אופן הכנה:
– מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
– מערבבים (ידנית או במיקסר) ביצים עם סוכר. מוסיפים שמן, דבש, מים ומערבבים. מוסיפים קמח תופח, נס קפה והל ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים. מוסיפים את האגוזים ומערבבים ערבוב קל.
– מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומכניסים לתנור. אופים במשך 30-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

* העוגה נשמרת עטופה בניילון נצמד, מחוץ למקרר במקום מוצל וקריר במשך 3-4 ימים.

למתכונים נוספים היכנסו לאתר
או לדף הפייסבוק