מצרכים:
1 קילו פרגיות נקיות
חצי כוס חד פעמי קר של סוייה.
חצי כוס חד פעמי קר של סילאן.
חצי כוס חד פעמי קר של צילי מתוק
1 יחידה של בצל ירוק חתוך דק
1 בצל סגול קטן קצוץ דק
6 שיני שום קטוש
מי שאוהב ואני ממליץ , אז בסוף לפזר שומשום מעל
אופן ההכנה:
1. את הפרגיות אפשר שלמות או לחצות לשניים או לפרוס לאורך .
2. את הפרגיות מניחים בקערה ויוצקים עלהם את כל החומרים ומערבבים.
3. את הקערה נכניס למקרר לשעה כדי שהפרגיות יספגו את הטעמים.
4.לאחר שעה מוצאים מהמקרר ומעבירים למנגל .
הערות:
** מי שרוצה בתנור אז בתבנית יוצקים את כל מה שהיה בקערה ומוספים חצי כוס חד פעמי קר של שמן קנולה ,
מסדרים את הפרגיות מפזרים שומשום מעל ( בתנור זה על גריל חום גבוה ולהפוך את הפרגיות אחרי 10 דקות )
** מי שרוצה במחבת אז לכל החומרים בקערה מוספים 3 כפות שמן קנולה , את כל מה שיש בקערה מעברים למחבת ומבשלים עד שהפרגיות רכות מוכנות וטעימות ( מרגע הרתיחה 15 דקות )
המתכון מתוך הקבוצה "אופים ונהנים עם השף כלפה" לעוד מתכונים לחצו כאן