יום ראשון בשבוע כולנו עייפים משבת ולמי יש כוח להכין אוכל? מיכה כלפה דאג לכם למנה טעימה וקלה להכנה מבלי הרבה מאמץ.. אז בתיאבון!
את המנה ניתן להכין גם במחבת פסים.
חומרים דרושים:
חצי קילו פרגיות פרוסות לרצועות
חצי כוס שמן
2 בצלים פרוסים לרצועות ( סלייס )
2 שיני שום קצוצות דק דק
מעט זירעי כוסברה
כפית פפריקה מעושנת
מעט פטרוזיליה קצוצה דק דק
מעט פלפל שחור גרוס
ועט כורכום.
ותבלין למעורב ירושלמי שמוכרים בכל סופר ( וזה כל אחד לפי טעמו )
אופן ההכנה:
1. בקערה לערבב את כל החומרים עם השמן ולהשרות את זה כחצי שעה במרינדה שנוצרה לנו .
2. לטגן את רצועות בצל על מחבת פסים ומעל לשים את רצועות העוף המתובלות ומעט מחומר המרינדה , ולצרוב משני הצדדים .
הערה:
מי שאוהב פיקנטי יכול להוסיף צילי חריף, שום כתוש,אריסה חריפה שיהיה פיקנטי.
בהצלחה
** המלצה של מיכה: להגיש את זה על פירה או אורז
למתכונים נוספים היכנסו – אופים ונהנים עם השף כלפה מיכה