בייבי שף – שקד דיין במתכון לפחזניות טעימות במיוחד

מתכון לפחזניות

חומרים:
חצי חבילה מרגרינה
קורט מלח
כוס מים
כוס קמח
שקית אבקת אפייה
5-4 ביצים
קצפת
שוקולד לזילוף

748c3439-2178-4af0-85c2-0e3b8634fe30

אופן ההכנה:
ממיסים את המרגרינה במים עם קורט מלח.
מוסיפים את כוס הקמח, בוחשים ומסירים מהאש.
מוסיפים את אבקת האפייה ומערבבים.
לאחר מכן מוסיפים את הביצים, בכל פעם ביצה אחת, ומערבבים (הבלילה טובה כאשר מרימים את הכף והבלילה נוזלת ועוצרת).
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית. יוצקים עם כף לתבנית במרווחים ומכניסים לתנור. לאחר שהפחזניות נאפות ומשחימות יש להוריד ל-160 מעלות לכ-10 דקות. סך הכול כ-20-15 דקות של אפייה.
מוציאים מהתנור, פותחים בעזרת סכין וממלאים קרם.
מזליפים סירופ שוקולד עוטפים בניר כסף ומכניסים למקרר.

748c3439-2178-4af0-85c2-0e3b8634fe30

טיפ: לא לפתוח את התנור עד שהפחזניות אפויות היטב. וכשמוציאים מהתנור לא להניח על משטח קר ולהתפלל שלא ייפלו…

בתיאבון! עם הרבה אהבה.

e7e7855d-cdf2-49da-a824-38f4f6298d6a