עדי דיין ביקרה בגלידה מרג'לטו ויש לה המון מה לספר על הביקור

חוויית גלידה קצת אחרת. שאלתם פעם את עצמכם מה יכול להיות מיוחד בגלידה? איך מכינים אותה? ומה סוד הטעם שלה?
9ab25594-8c9f-49e9-b62e-ae5b2ea0bc31
בשכונת נווה זאב נמצאת לה גלידרייה מיוחדת במינה שמאפשרת חוויה בלתי רגילה, וגם כל כך מעשירה וטעימה. זו לא גלידרייה יחידה, אך בהחלט שונה.

גלידה מרג'לטו –של מר הגלידה יאיר מרגלית. הוא אדם חביב, אדיב ונדיב מאוד שהגשים חלום בגיל 41, וטס לעיר הגלידה באיטליה כדי ללמוד את סודותיה. כך נפתחה לה הגלידרייה שבה כל כדור מלא טעם ואהבה.
498c21a9-6f2a-42b0-a63c-4a8f7da1bf2a 466426e8-a892-4f6f-b6b0-ad7d8e83d3c8 860f9bf3-54c4-4071-a86f-ee53355a10f9

הגלידרייה מציעה מגוון רחב של טעמים מחומרים טבעיים, גלידות ללא סוכר, גלידות סורבה וקינוחים טעימים להפליא.
המקום מאפשר ישיבה בתוך הגלידרייה ומחוצה לה, ומציע סדנאות למבוגרים וילדים כאחד להתנסות בהכנת הגלידה או לצפות מבעד לחלון בהכנות.

3ed2dfa0-2542-44c8-8775-8754d6063f2d 1c5fc82b-e93f-450f-8cf1-0c1a95c0e257

ואם אין לכם אפשרות להגיע, טלפון אחד למרג'לטו ומשלוח הגלידה בדרך אליכם.
ביקרתי, התנסיתי, טעמתי, התרשמתי ומאוד מאוד אהבתי!

האזינו לפינתה של עדי מתוך התכנית "באה בטוב" עם מיכל שם טוב

<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/237955412&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false&amp;visual=true"></iframe>