חוויית גלידה קצת אחרת. שאלתם פעם את עצמכם מה יכול להיות מיוחד בגלידה? איך מכינים אותה? ומה סוד הטעם שלה?
בשכונת נווה זאב נמצאת לה גלידרייה מיוחדת במינה שמאפשרת חוויה בלתי רגילה, וגם כל כך מעשירה וטעימה. זו לא גלידרייה יחידה, אך בהחלט שונה.
גלידה מרג'לטו –של מר הגלידה יאיר מרגלית. הוא אדם חביב, אדיב ונדיב מאוד שהגשים חלום בגיל 41, וטס לעיר הגלידה באיטליה כדי ללמוד את סודותיה. כך נפתחה לה הגלידרייה שבה כל כדור מלא טעם ואהבה.
הגלידרייה מציעה מגוון רחב של טעמים מחומרים טבעיים, גלידות ללא סוכר, גלידות סורבה וקינוחים טעימים להפליא.
המקום מאפשר ישיבה בתוך הגלידרייה ומחוצה לה, ומציע סדנאות למבוגרים וילדים כאחד להתנסות בהכנת הגלידה או לצפות מבעד לחלון בהכנות.
ואם אין לכם אפשרות להגיע, טלפון אחד למרג'לטו ומשלוח הגלידה בדרך אליכם.
ביקרתי, התנסיתי, טעמתי, התרשמתי ומאוד מאוד אהבתי!
האזינו לפינתה של עדי מתוך התכנית "באה בטוב" עם מיכל שם טוב
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/237955412&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true"></iframe>