עוגת שוקולד עסיסית וטעימה – שקד דיין
חומרים לבלילה
4 ביצים
כוס שמן
2 כוסות מים
החומרים היבשים – לערבב בקערה נפרדת
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
3 כוסות קמח
חצי כוס קקאו
חצי כוס שוקולית
2 כוסות סוכר
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים, מים והשמן במיקסר אחר כך, להוסיף את החומרים היבשים בהדרגה לבלילה.
לחמם את התנור ל180 מעלות . לשמן תבנית ולאפות בתנור עד שנועצים סכין והיא יוצאת יבשה.
בקערית מכינים סירופ שוקולד ממעט שוקולית, מעט מרגרינה ומעט מים.
שופכים את הסירופ על העוגה המוכנה וזוללים …