גם אם את לא אלופת המטבח, המתכון הזה ישנה את חייך מקצה לקצה.
טוב, לא עד כדי כך, אבל המחמאות יגיעו בקצב, זה בדוק!
מאת: אפרת אלחדד
מצרכים:
125 גרם חמאה.
2 וחצי חבילות שוקולד מריר.
3 ביצים.
קצת פחות מחצי כוס סוכר.
כף גדושה קקאו.
סוכר וניל.
אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד המריר עם החמאה אפשר במיקרו רק לשים לב שהשוקולד לא ישרף. כל פעם לערבב.
להוסיף לשוקולד הנמס את הקקאו.
להקציף את הביצים 5 דק עם הסוכר והסוכר וניל עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
להוסיף את השוקולד לקצפת ולערבב לאט עד לתערובת אחידה.
כדי לשדרג את הסופלה אני שמה כפית גדושה מהתערובת בכל מאפינס.
מוסיפה מעל 3 סוגי תוספות:
קוביית שוקולד לבן
או כפית גדושה נוטלה
או כפית גדושה ממרח לוטוס.
ואז מכסה עם כפית מהתערובת.
מכניסים לתנור 180 גג 15 דק לא יותר.
לשים במאפינס קטנים.
הכמות הזאת מספיקה לכ- 17 מאפינס