מיקי שמו: מתכון לסופגניות לחנוכה

מיקי שמו: מתכון לסופגניות לחנוכה
ק"ג קמח
כף מלח כ10 גר'
3/4 כוס סוכר כ150 גר'
קוביית שמרים טריים כ150 גר'. אפשר גם שקית של שמרית
כוס מיים. כ200-240 מ"מ
6 ביצים
200 גר' חמאה

לשים את הבצק בכלי ערבוב או בכלי של המיקסר כחצי שעה
מרדדים את הבצק ומכדררים לכדורים (כמות 23-30)

מתפיחים כ-45 דקות מחממים שמן ומטגנים 3 דקות בכל צד .
ומיד אחכ ממלאים את הסופגניות הטעימות של מיקי שמו במילוים שאנחנו אוהבים
כל מה שמתחשק רק לכם .

נספר לכם שמיכל אוהבת את הסופגנייה שלה עם טונה ביצה קשה ותפו"א
עשתה פריקסה מהסופגניות שכולנו כ"כ אוהבים .
להאזנה לראיון המלא מתוך התכנית "באה בטוב" כנסו לקישור הבא: