מתכון: עוגיות שבלול שחור לבן

עוגיות שבלול שחור לבן

מצרכים לבצק:

600 גרם קמח
1 כפית מלח
200 גרם סוכר
250 גרם חמאה קרה בקוביות
2 חלמונים
כף תמצית וניל
רבע כוס מיץ תפוזים.
1 אבקת אפיה.

באדיבות אופים ונהנים עם השף כלפה מיכה
באדיבות אופים ונהנים עם השף כלפה מיכה
באדיבות אופים ונהנים עם השף כלפה מיכה
באדיבות אופים ונהנים עם השף כלפה מיכה

אופן ההכנה:

1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה נכניס את כל החומרים ונערבב, כשהחמאה רכה נוסיף את הקמח וניצור בצק.
2. חצי מהבצק נשמור בצד , ולחצי השני נוסיף 2 כפות של ממרח נוטלה ו 2 כפות קקאו ונערבב עד איחוד טוב.
3. לרדד על נייר אפיה את שני החצאים למלבן שווה , ואז להניח את החצי הלבן על השחור.
4. לרדד מעט בעדינות את שני החלקים כדי שידבקו , ואז לגלגל לרולדה ולהכניס ל-40 דקות למקפיא למנוחה.
5. מוצאים והמקפיא , ולחתוך לפרוסות דקות ולהניח על תבנית על נייר אפיה.
6. לאפות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות עד שיזהיב

 

באדיבות אופים ונהנים עם השף כלפה מיכה