הרביולי של מסעדת כרמים

שי ארץ קדושה ממליץ על רביולי ריקוטה ואספרגוס- רביולי בעבודת יד ברוטב שמנת מרווה וקראנץ' אפונה על קרם בטטה עם קוביות סלמון. רביולי ושמנת זה כמובן שילוב מנצח, במיוחד כשמוסיפים את דג הסלמון. מה שהופך את המנה למושלמת הוא השילוב עם הבטטה והאפונה שיוצרת טוויסט מעניין. אוהבי הפסטות לא ישאירו שום דבר בצלחת.

אוהבים לבשל? עם מטבח מרשת האומן מטבחים לא תרצו להפסיק לבשל.
למעבר לאתר הקליקו כאן 


כדי להצביע למנה של הדרום הקליקו כאן