המנה המומלצת של דניאל שטיין היא הפיצה של KEPASA השוכנת במרכז (ביג) באר שבע .פיצת השף הגיע עם רוטב קרם פורצ'יני, ומעל מיקס הגבינות המומסות שעטפו את הפיצה הייתה תערובת מלכותית של פטריות צלויות, בצל מקורמל עשבי תיבול ולאוהבי הגבינות שבינינו גם חתיכות צרובות של גבינת עיזים. פיצה ללא רוטב עגבניות ומלאה בטעמי שמנת למיניהם היא ללא ספק הטרנד הבא של הפיצות בישראל, שלא תגידו שלא אמרנו!
אוהבים לבשל? עם מטבח מרשת האומן מטבחים לא תרצו להפסיק לבשל.
למעבר לאתר הקליקו כאן
כדי להצביע למנה של הדרום הקליקו כאן