טל להב ממליצה על פילה הדג של מסעדת "שגב קונספט". טל מאוד אוהבת את הרעננות של המנה ואת אופן הכנת הדג, כי בתור חובבת דגים מושבעת אין דבר החשוב לטל כמו הטריות והטעם של הדג ולטענתה בשגב סטנדרט יש את פילה דג המוסר הכי טעים שהיא אכלה. הירקות הטריים רק מוסיפים קראנצ'יות למנה והרוטב מחבר בין כל המרכיבים ביחד. בזכות כל הפרמטרים האלו טל בחרה במנה הזאת כמנה של הדרום.
אוהבים לבשל? עם מטבח מרשת האומן מטבחים לא תרצו להפסיק לבשל.
למעבר לאתר הקליקו כאן
כדי להצביע למנה של הדרום הקליקו כאן