הדס גולששטיין ממליצה על לביבות הבטטה הטבעוניות של מסעדת ביגה. הדס אכלה הרבה מנות טבעוניות בחייה אך לביבות הבטטה של מסעדת ביגה הן המנצחות הגדולות שלה. לביבות בטטה מצופות בקראסט תירס. מוגשות עם קרם פרש בתיבול נענע ושום שהכינו אותו במקום לצד עלים מוחמצים ועגבניות צלויות. הדס טוענת כי המנה הזאת היא ההוכחה שמנות טבעונות יכולות להיות גם טעימות ולכן זוהי מבחינתה המנה של הדרום.
אוהבים לבשל? עם מטבח מרשת האומן מטבחים לא תרצו להפסיק לבשל.
למעבר לאתר הקליקו כאן
כדי להצביע למנה של הדרום הקליקו כאן