דקלה טורטי ממליצה על המרק הכתום של שגב קונספט בבאר שבע. דקלה מספרת כי המרקם הקטיפתי של המרק הוא זה שכבש אותה. דקלה אוהבת את האופן שבו ניתן להרגיש את כל הירקות במרק ובאותה נשימה כל הירקות משתלבים באופן הרמוני ביחד, המנה מוגשת עם אפונים מקורמלות שמוסיפות למנה צבע ועוד מרקם והוא מגיע עם לחם הבית של המסעדה. כל אלו גרמו לדקלה לבחור במנה הזאת למנה של הדרום.
אוהבים לבשל? עם מטבח מרשת האומן מטבחים לא תרצו להפסיק לבשל.
למעבר לאתר הקליקו כאן
כדי להצביע למנה של הדרום הקליקו כאן