המנה המומלצת של ירון ביגיו
ירון ביגיו ממליץ על סופלה השוקולד של מסעדת ויוינו כמנה של הדרום. ירון מספר כי סופלה שוקולד של המסעדה נימוח ומתוק בדיוק במידה הנכונה, הגודל של הסופלה גם בגודל הנכון לטעמו כי אינו קטן מידי אך גם אינו גדול מידי. הסופלה מגיע עם רוטב שוקולד חם שנמזג מעלי, מה שהופך את החוויה לעוד יותר מרגשת. הסופלה מגיע עם גלידת וניל שמכינים אותה במסעדה עם חטיף קראנצ'י ומעליה חטיף . להשלמת המנה ישנה ריבת דובדבנים שמוסיפה צבע ומרקם רענן למנה.
אוהבים לבשל? עם מטבח מרשת האומן מטבחים לא תרצו להפסיק לבשל.
למעבר לאתר הקליקו כאן
כדי להצביע למנה של הדרום הקליקו כאן