מתכון לתבשיל גולש כשר לפסח

מתכון נדיר לגולש מסורתי שלא תרצו להפסיק לאכול

הבשר:

נתח שריר מס' 8 או 6 אצל הקצב-אפשר לבקש שכבר יחתוך אותו..

להרתיח בסיר לחץ את הנתחים כ-חצי שעה עם 2-3 עלי דפנה וגרגירי פלפל אנגלי


מצרכים:

6-8 שיני שום שלמות קלופות
3 פלפלים יבשים אדומים-שטופים
2 גזרים קלופים וחתוכים לאורך וכל אחד ל-4 חתיכות בערך,תלוי בגודל
חופן כוסברה קצוצה
רבע כוס שמן
2 עלי דפנה
גרגירי פלפל אנגלי שלמים
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה
חצי כף פפריקה חריפה או צ'ילי גרוס חריף
חצי כפית כורכום
כף כמון
מלח לפי הטעם.


אופן ההכנה:
1. מסדרים בסיר את כל המצרכים הנ"ל ועליהם את נתחי הבשר מוסיפים כוס וחצי מים- גובה המים בסיר צריך להיות בערך עד החצי
2. אם חסר מי במהלך הבישול והבשר עדיין לא התבשל יש צורך להוסיף מעט מים.
3. מביאים לרתיחה מנמיכים להבה מבשלים עם מכסה סגור כ-שעה פחות או יותר הרוטב צריך להיות סמיך לא מיימי אז לא לשים יותר מדי מים.
4.להגשה-לפזר כוסברה טרייה קצוצה מעל…מעדןןן

המתכון באדיבות קבוצת הפייסבוק אופים ונהנים עם השף מיכה כלפה ובעזרתה של הטבחית חופית אלמקייס